1. elokuuta 2014

Aksaa ja pentutreeniä

Yhdet aksatreenit tehty isoilla. Rataa omalla kentällä. Rossin kanssa meni tosi hyvin, muutaman kerran pääsin puuttumaan kontaktilta varastamiseen. Sen kanssa on kyllä sellasta varmaa tekemistä nykyään <3 Ira meni muuten hyvin, mutta putki keppien päässä aiheutti tytsälle päänvaivaa, ens kerralla laitetaan verkot keppeihin ja vahvistetaan tätä.
Bolt on tehnyt aksaa kaksi kertaa. Ekalla neljän esteen rataa, helppoa vauhtipätkää, missä kuitenkin joutuu vähän ohjaamaan. Boltilla on muuten lelupalkka agissa ja toimii loistavasti. Toisella kerralla tekniikkaa yhdellä esteellä. Ensin päällejuoksu ja sitten jaakotus. Molemmat meni hienosti, Bolt on alkanut pitämään murinaa agilityssä :D Alla videolla Boltin valmiit jaakotukset. Seuraavaksi lisää tekniikoita ja enemmän ennakointia, että voin lähteä merkkauksen jälkeen jo kohti "seuraavaa estettä" ja koira suorittaa silti.


Tokossa ollaan vähän vahvistettu jo osattua, mutta päällimmäisenä sheipattu kapulan pitoa. Ja nyt se onkin sillä mallilla, että ottaa kapulan mun kädestä suuhun ja pitää, kunnes vapautan. Seuraava askel on, että se nostaa kapulan maasta ja pitää. Alla video tältä aamulta.Iran kanssa olen myös tehnyt kapulan nostoa maasta, palkkana lelu. Sekä maahan-istu kaukoja namilla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti