26. elokuuta 2014

Maanantain pentuaksat ja ohjatut treenit

Pentuaksaa taas ennen Rossin ohjattuja treenejä. Tehtiin yksittäisiä esteitä ja hyppytekniikkaa. Pituudella 2palikkaa, tarkoituksena lähinnä opettaa, että pystykeppien sisäpuolelta mennään vaikka siihen tekisi esim jaakotuksen. Ensin lähetys, kuljetus ja vastaanotto, sitten tein valssin ja jaakotuksen. Muurilla sama juttu, kaaripalikat vaan maassa, ensin lähetys, kuljetus ja vastaanotto, sitten valssia, jaakotusta, takaakiertoa. Renkaalla (mini/medirengas) tehtiin tarjoamisen kautta. Apuohjaaja toisella puolen ja itse toisella puolen, kun tarjoaa renkaan välistä menoa, palkka. Pentunen meni ohjaajien väliä ja sai palkkaa, ei mennyt kertaakaan väärästä välistä yms. Hyppytekniikassa perussarjaa 5:llä hypyllä. Siivekettömät hypyt, joissa pumpperi "rimana". Välit 6jalkaa. Tässä Boltilla oli enemmän vaikeuksia lähdössä, kun katsoi vaan minua eikä namikippoa, mutta teknisesti loikki hyvin :)

Rossin kanssa rataa, radan kuva alla. Alun ohjasin 3 ja 4 esteen välissä kauko-ohjauksena, siitä vaan lähetin neloselle, päällejuoksu vitoselle, vastakäännös kutoselle jäin siihen odottamaan, että haki kepit. siitä keppien "puominpuolelta" lähetysputkeen, lähetys toiseen putkeen, vastakäännös, takaakiertovastakäännös, putkijarru ja lähetysputkeen, valssi ja lähetys toiseen putkeen. Muurin ja A:n välistä, sieltä lähetys poispäinkäännöksellä hypylle 15, takaisin taas muurin ja A:n välistä eli leijeröin kun koira meni puomille. Pakkovalssi puomin jälkeiselle putkelle ja loppusuora. Ross ♥


Wukin kanssa tehtiin renkaan tarjoamista, samaa vinokepeillä. sitten tein pieniä pätkiä radasta, ihan ei vielä estehakuisuus ole Rossin luokkaa ja radan yhteydessä esim vastakäännöt veti vaan läpi. Mutta yksittäisellä esteellä niisto, jaakotus, valssi, ihmisnuoli meni oikein mallikkaasti! Niin ja tehtiin tuo loppusuora putki, A, hyppy. A:n kontakti oli ihan loistava!

Bolt on nyt parilla ruualla tehnyt takapään käyttöä taas. Koipeliinin on vaikea hallita jalkoja :D Pyöreällä Tubberin kannella, jossa 20cm halkaisija. Ensin etutassut siihen ja siitä sivulletuloja kun on mun edessä ja pyörimistä. Oikein hyvin meni :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti