19. elokuuta 2014

Aksaa kuinkas muutenkaan ッ

Sunnuntai illalla Nettan kanssa vaan leikitettiin pentuja. Hyvin meni!
Markus ja Ira teki taas pientä rataa. Kepeillä kesti vedätystä hyvin, kun vaan Markus muisti pitää ohjauksen päällä. Täytynee ottaa videota ens kerralla, on sen verran hyvännäköistä menoa jo!

Eilen oli ohjatut aksatreenit. Tehtiin EO-joukkuekisan mukaan. 2 joukkuetta, missä oli 3 koirakkoa. Meidän joukkueessa minä ja Ross, Terhi ja Hups, sekä Tiina ja Liinu (Tiina treenasi Liinulla ilman rimoja kun Lumi on juoksussa). Tehtiin kisanomaisesti eli aika lähti ekan koiran ekasta esteestä liikkeelle ja pysähtyi vikan koiran vikaan esteeseen, joka koiralla omat radat, jotka mutkittelevat toistensa läpi. Eli piti heti lähteä kun toinen suoritti maalihyppynsä. Kaikilla meni suorastaan surkeasti! Niin meillä kuin toisella joukkueellakin :D Rossille ei mitään suurempaa, käväisi puomilla, kun piti mennä putkeen. Otettiin toinen kierros vielä ja nyt meni huomattavasti paremmin. Ross kylläkin edelleen kävi puomilla, vaikka puomi ei siis ollut mitenkään edes tyrkyllä, vaan joutui oikeen hakemalla hakemaan pois ohjauksesta, että sinne meni.
Liinu-mummo oli ihan vähän täpinöissään kun pääsi aksaamaan :D

Pennuilla (Pingu, Fox ja Bolt) oli treenit ennen isoja. Boltille ekaksi päällejuoksua, niin että jälkimmäisen siivekkeen edessä oli verkko, että ei voinut vaan kirmata ohi. Tehtiin eri suunnista ja isoillakin vedätyksillä, ja hyvin toimi. Sitten namilla niistoa. Ensin opetettiin sitä ja sen jälkeen ennakointi mukaan. Ja vielä ihmisnuolta. Pysäytin esteen toiselle puolelle, palkkasin namilla jarruttamisesta ja jatkoin, palkaten kun tulee esteen yli. Mutta Bolt lähti usein ekan palkan jälkeen taas kiirehtimään eteenpäin mun liikkeen mukana, eikä tullut yli. Tähän siis varmuutta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti