17. elokuuta 2014

"kesäloma" loppui :)

Loma treeneistä nimittäin. Olen tänä kesänä yrittänyt olla stressaamatta, jos en treenaa. Ja eihän näin hienoilla kesäilmoilla voi treenata, kun voi olla rannalla tai tehdä jotain muuta "normaali" elämiseen liittyvää :)
Mutta helteet loppui ja nyt ollaan tällä viikolla palattu normaaliin treenirytmiin. Intoa löytyy niin koirilta kuin ohjaajaltakin, joten löysempi jakso ei ollut ollenkaan huono!

Maanantaina aamulla tokoiltiin ihan vähän Nettan kanssa. Lähinnä yritin tehdä jotain pientä, mistä voisin Boltin palkata lelulla. Mutta se oli saanut namin hajun jostain nenäänsä eikä lelu kiinnostanut. Keskityttiin siis vaan leikkimiseen ja riehumiseen. Netta piti kiinni pennusta ja minä juoksin karkuun ja riekuin, silti pentu oli tosi vaisu. Johtunee oudosta vlopusta, kun olimme poissa Markuksen kanssa ja Netta oli koirien kanssa. Jätettiin treenit sitten siihen... Päätin kyllä, että en tee MITÄÄN namipalkalla pitkään aikaan. Ollaan nyt leikitty ja riehuttu lelujen kanssa koko viikko, nyt alkaa pienellä ilme olemaan sellainen kun haluan!

Ma illalla oli ohjatut aksatreenit, viime kerrasta oli jo yli kk aikaa! Itse olin ihan hemmetin löysällä asenteella ja sehän ei Rossin kanssa oikeen toimi :D Kun koira oli lähtenyt lapasesta joku 10 kertaa, Taru läksytti mua, minkä nauramiseltaan ehti... Sitten sain taas vanhan asenteen esiin ja loppurata menikin loistavasti :) Kiitos Taru <3
Boltin kanssa tehtiin kahdella hypyllä esteen merkkauksia. Lelu toisen esteen taa, lähetin koiran esteiden välistä jälkimmäiselle esteelle ja lähdin jo toiseen suuntaan. Hyvin Bolt kesti tosi vahvatkin ennakoinnit. Samaa, niin että jälkimmäinen oli takaakiertona, lähetyksiä kaukaa ja sitten menoks :) Aksassa olen jo kauan palkannut pelkästään lelulla kääpiötä.

Tiistaina Boltin kanssa lisää merkkausta ja ennakointia, nyt jaakotuksen ohessa. Kerran lähti mun mukaan, mutta muuten kesti hyvin ja meni palkalle esteen taa. Sitten vielä putkeen menoa, niin että hakee itse vaikeista kulmista ja kääntyy mutkaputkesta taakse. Helposti lähtee kiertämään koko putken, jos joutuu kauheesti jarruttamaan, että menisi putkesta sisään. Joten treeniä treeniä :)
Markus ja Ira treenasi pientä rataa. Hyppy - hyppy (takaakiertoniisto) - hyppy (vastakäännös) - mutkaputki - A - pituus - kepit (takaaleikkaus) - muuri (takaakiertovalssi) - puomi. Todella hyvin tytsä kokoaa ja kääntyy korkeilla hypyillä jo, Markuksella oli vielä ajoitukset vähän hukassa :)

Keskiviikkona Tiina tuli meille aksaamaan. Tehtiin Tiinan koirilla aksaa ja Boltin kanssa vaan riehumisleikkejä. Pentu valjaisiin ja liinaan, Tiina piti kii ja mä leikitin. Tiina "veti" Boltin kanssa ja voittivat multa lelun, sitten toisella lelulla hetsausta, leikkiä, voitto. Muutama luoksetulo niin, että Tiina piti kii ja mä juoksin. Tuli todella lujaa ja hyvin jalkojen välistä leluun kiinni :)
Illalla Emma tuli kokeilemaan Rossia aksassa ja hyvin menikin. Emma kisaa Rossin kanssa ensi viikonloppuna 3 strattia ja koittaa saada tuloksen, että pääsevät Junnujen SMiin :)

Torstaina vein Rossin RKS:n kentälle Emmalle junnujen treeniin. Alan itse ens viikolla vetämään tätä SMiin tähtäävää ryhmää. hyvin meni parin treenit taas :)
Sen jälkeen vielä rakennettiin Nettan ja Tiinan kanssa joku 3-luokan rata, Rossin kanssa heti nollana läpi ja siinä oli meidän treeni :)

Pe ja La oli vapaa. Su aamulla Reetta ja Tiina tuli meille aksaamaan. Boltille kaks hyppyä vierekkäin, siinä välistä vetoa, mikä meni tosi hyvin. Sitten toisin päin, eli takaakiertopäällejuoksu x2. Taakse lähtee tosi hyvin, mutta päällejuoksuun tarvitaan lisää malttia. Lähtee vaan esteen takaa juoksemaan eteenpäin, eikä malta tulla esteen yli mun luo. Ihan perus ongelma, beeceillä varsinkin... Lisää treeniä vaan niin kyllä se siittä :)
Illalla Netta tulee vielä tokoilemaan ja leikitetään pentusia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti