19. heinäkuuta 2011

agility päivitystä

Ross on taas ilmoitettu kurssille Hitti-areenalle Elina Jänesniemen pentukurssin jatkoryhmään. Syyskuussa siis Tiinan, Lumin ja Rossin kanssa ajelemme sinne taas.
Ross menee jo koko sarjan keppejä ja varsinkin umpikulmat kepeissä on ihan helppoa sille. Avokulmasta saattaa mennä vielä muutaman kerran väärin, mutta itse korjaa kyllä, ei tarvitse helpottaa.

Liinulle tein myös avokulmatreeniä tänään ja se tarvitsikin sitten useamman toiston, mutta onneksi on koira joka kestää toistoja :)

Kontakteja olen tehnyt molemmilla. Ross on vielä vähän epävarma nenäkosketuksen kanssa, eikä kestä montaa toistoa tätä. Naksuttelen sille nyt oikeaa pysähdyspaikkaa. Liinu sen sijaan tulee nyt kohtalaisen reippaasti loppuun asti, eikä jää vaanimaan alastulolle. Jätin tästä käskyn "ota" pois ja heti auttoi.

Rossin kanssa ollaan otettu myös muutamia tekniikka harjoituksia. Jatkettiin saksalaisen ja pakkovalssin opettelua, mutta se oli kyllä jo kerrasta oppinut ne. Niin hienosti se meni. Vauhtia vaan on enemmän kuin laki salliin ja rimat on nyt minin alimmassa ja täytyy olla tarkkana, että ei vaan ryysää läpi. Pudotti muutaman kerran, mutta kun en siitä sitten palkannutkaan, niin heti toimi paremmin. Sillä on kyllä silminnähden parempi hyppytekniikka kuin äidillään. Mutta on se kyllä nopeampikin... Huhhuh.. :)

1 kommentti:

  1. Kyl näkee et o tehty töitä :) Rossin katse o suoraan eteen niin ku kuuluuki, Allu o tohon verrattun iha lapsen kengis :D

    VastaaPoista