17. marraskuuta 2014

Treeniä ja kisoja

Agility on hyvin selvästi meidän päälaji nykyään. PK-lajeja en ole oikeastaan koko viime kesänä/syksynä treenannut kuin muutaman kerran,e nkä näillä näkymin enää treenaakaan. Ei vaan ole motivaatiota, enkä aio asiasta stressata. Tokoa teen Boltin kanssa ja tavoitteena kyllä sillekin TVA saada.

Rossin kanssa ollaan kisattu muutamia startteja ja on alkanut kyllä kulkemaan! Saldona tällä hetkellä 3 tuplanollaa, eli vielä puuttuu 1 nolla, ja karsintoihin se pitää olla voittonolla. Mutta eiköhän meidät nähdä ensi vuonna taas molemmissa arvokisoissa. Viikko sitten oltiin Jyväskylässä kisaamassa, ekalta radalta 5 (elämänsä ensimmäinen kontaktivirhe), sitten tuplanolla perään sijoilla 4 ja 3. Hyppärillä lämmitti erityisesti mieltä, se kun sijoituttiin heti hallitsevasta Suomen Mestarista seuraaviksi, eli Pasi ja Wiu olivat sijalla 2.Irakin on aloittanut agiuransa. Porissa Markuksen kanssa ekalta radalta 5 (keppien sisäänmeno) ja 2x hyl. Jyväskylässä minä kisasin sen kanssa, kun Markus oli kuumeessa. Eka rata oli lupaava, mutta vielä sellaisia kokemattoman koiran virheitä, enkä oikein osannut ajatella, että se ei ehkä lukitse esteitä vielä kuten Ross. Kontaktit olivat huonot, toisella radalla tajusin sitten vaatia enemmän. Toiselta radalta nollavoitto ja eka LUVA. Kolmannella kepit oli toinen este, eikä tytteli toisellakaan yrittämällä malttanut pujotella loppuun, joten pääsi sylikyydissä radalta pois :D Alla video ekalta radalta, kun nollarataa ei saatu videolla kun puhelin sekoili.


Ira ja Markus menevät varmaan mun ja Rossin tilalle Jaakon ja Janitan treeneihin jatkossa. He tarvii sitä nyt enemmän. He treenaavat myös joka toinen viikko Marjo Heinon silmien alla. Mun ja Markuksen yhteistreeneistä ei kauheasti tule mitään :D

Bolt tekee hyvin aksaa. Oikeastaan kaikki ohjaukset on hallinnassa, se on vielä hyvin nöyrä, mutta irtoaakin kyllä hyvin. Nyt vaan odotellaan vielä vauhdin kasvua, opetellaan pikkuhiljaa hyppäämään. Sekä erikseen tällä hetkellä opetellaan keinua ja juoksukontakteja. Kepit aloitellaan sitten keväällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti