25. syyskuuta 2014

Höpinää

En muista kaikkia treenejä, joten tehdään yhteenveto :D
Hakukoe Rossilla meni ihan ok, mutta itse henkilöhaku.....hmmmm. Tottis 84, esineet 19 (esinettä), henkilöhaussa löysi kolme maalimiestä, ilmaisi vaan 1. Teki 300m radan 8,5minuutissa, että "vähän" meni juoksemiseksi. Ross siirretään nyt rullakoiraksi, kun ei malta jäädä maalimiehelle.
Jälkikokeen peruutin, koska lähdin pohjosissa käymään.

Agilityssä Ross on ollut hyvä, ollaan verkoilla treenattu käännöksiä. Ja eilen treeneissä sen huomasi, mulla meni rytmitys uusiks, kun se kääntyikin niin hyvin. Meillä alkoi Janitan ja Jaakon kilpailevien kurssi, eka kerran veti Janita ja VAU, mä niin tykkäsin!! Mun rataantutustuminen meni ihan uusiks ja tuli esiin juttuja, mistä kukaan ei ole ennen sanonut. Kuten oma sijainti valssissa, mä käännän päätä aina valssin jälkeen, en jarruta koiraa oikein yms yms. Kunpa vaan muistais kaiken!



Bolt on tehnyt aksaa. Kerran yritti jahdata, pistin pelin poikki ja se riitti siitä asiasta. Seuraavassa treenissä meni tosi hyvin radan, jossa sylivekki, hyppy, takaakierto-niisto, hyppy, ja toisessa valssi, hyppy, takaakierto, vastakäännös, hyppy. Aloitettiin myös juoksukontaktin tekeminen, eli naksuttelin Boltia siihen kehikolle ja se meni kyllä loistavasti heti ekalla kerralla. Keinua ollaan tehty, erikseen ylösjuoksua ja sitten keinun pamauttelua.

juoksukontaktikehikko

Liinu on vaan saanut paimentaa kanoja, kun ollaan siirretty kanoja ulos ja sisälle ulkokautta, kun kanala on remontissa.

Ira on tehnyt vähän rataa ja tarjoamalla keppejä. Kepit näyttää nyt hyvältä ja kestää häiriötäkin hyvin. Radan tekemisessä ei ole ongelmaa, muuta kuin Markuksella välillä :)



2 kommenttia:

  1. Nettisivuilla muistetaan kyllä mainita ja liputtaa hyvistä tuloksista, mutta esimerkiksi colan lte-tuloksesta ei mainita mitään.. Kummallista kun aiheesta ja aiheen vierestä on ollut isot keskustelut bordercollie-piireissä.

    VastaaPoista
  2. Hyvä kun muistutit! Olinkin varma, että unohdin taas jotain. Kuten aiemmin unohdin päivittää Ellin ekan 1-tuloksen...

    VastaaPoista