19. marraskuuta 2014

Pantteri-aksaa ♥

Punssihan on pantteri lempinimeltään, niin Bolt on pantteri junior :D
Eilen aamulla ennen iltavuoroon menoa, kävin vaan Boltin kanssa hallilla. Tein yhdellä hypyllä ja mutkaputkella kaikenlaisia käteentuloja, kuten poispäinkäännöstä ja sylkkäriä. Välillä palkkasin käteen ja välillä esteen jälkeen. Meni todella hienosti! Sen jälkeen teinkin sitten irtoamisia ja ennakointia. Hyvin irtosi, eikä haitannut, että esteen merkkaamisen jälkeen lähdin juoksemaan ihan toiseen suuntaan, hyvin kävi suorittamassa esteen.
Sitten tein vielä hyppytreeniä yhdellä hypyllä takaakierron kautta. Täällä kirjoittamani juttu viime vuodelta, hyppäämisen oepttamisesta. Tällä hetkellä Boltilla on normitreenin yhteydessä rimat 25-30cm. Tuossa yhden hypyn takaakierto-hyppytreenissä on nyt ollut 25-45cm. Todella kauniisti hyppää! Aloitan nyt aina alimmasta korkeudesta ja teen joka korkeudella kaksi toisto/puoli, kunnes saavutan sen treenin tavoitekorkeuden.
Hyppytreenit aloittaessa ja siitä eteenpäin, on ihan edottoman tärkeää, että koira on hyvässä fyysisessä kunnossa. Bolt kävi fyssarilla ennen kuin aloin tuota treeniä tekemään. Jos koira on jumissa, se oppii hyppäämään väärin, jos joutuu välttämään jotain epämukavia tuntemuskia kropassa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti