7. helmikuuta 2013

Eilen kävin Rossilla ottaas vähän aksaa, pudotti nyttekin vähän rimoja, vaikka nyt olin tunnollisesti lämpännyt. Poika oli kyllä ihan väsy aamun seksuaalisesta toiminnasta (astui Lilon), johtuuko siitä, vai onko jumissa...... Vauhtia oli taas vaikka muille jakaa ja ohjauksellisesti meni juuri sinne minne ohjasin, se oli hyvä :)

Tänään tokoa. Liinulla ensin seuraamista. Tein nyt ekaks vaan yhtä askelta kerrallaan ja pysähdyin (edistää siis jo yhdestä askeleesta), jotenkin sen päässä syttyi lamppu ja pysyi vasemmassa jalassa kiinni, tästä nami palkka. Sitten kolmea askelta ja toimi siinäkin hienosti. Sanoinkin Helille, että Liinu ei ole ikinä seurannut noin oikeassa paikkaa :D Sitten vielä hyppyä ja nyt se kyllä kulki jo aika hyvin! Ponnistuspaikan helpotus-este oli niin matala kuin voi eli oisko ollut 5cm korkea. Itse PK-este alotettiin taas 40centistä, nostettiin pikkuhiljaa 80cm ja tämänkin hyppäsi vielä puhtaasti, vau!!! Sitten metrinen JA LIINU MENI SEN YLI!!! Kosketti kyllä, mutta hyvin vähän, jeee! Sitten takaisin 80centtiin, yksi hyvä toisto ja loppuleikit. Vau :D Alla video 80cm hypystä.

Ross teki luoksetuloa enemmän kokeenomaisena. Ekaks vaan suoraan läpi, vapautus lelulle, kun vauhti saatiin hyväksi otin yhden luoksetulon vaan seisomisella ja yhden kokonaisen VOI-luokan luoksetulon ja tässäkin vauhti oli erinomainen. Loppuun vielä läpijuoksu lelulle :) Noudossa vapautin lelulle, kun lähti kapulan kanssa minua kohti, mutta ei se vaan lisää vauhtia, "aijaa" selvästi. Sitten päätin kokeilla kikkaa, jonka näin Jonnan blogissa. Eli kapula koiralle suuhun ja lähetin kiertämään siivekettä. Kolmannella yrityksellä tajusi, että kapula suussa juostaan siivekkeen ymäri, siitä vapautus lelulle ja kyllä tuli vauhtia :))) Tätä tehdään kyllä lisää. Se täytyy vielä erikseen mainita, että ei kertaakaan hyökännyt kapulan kimppuun, vaikka vire oli välillä tosi korkeellakin! jes! Sitten vielä ruutua. Lähetin pitkältä matkalta ruutuun, jossa oli lelu, ei meniannut kyllä hokasta, mutta kolmannella kerralla meni ruutuun. Muutamat toistot ja tästä jatketaan. Sitten otin ruudun loppuosaa, eli seuraamaan kutsumista. Jätin ruutuun makaamaan ja tein siihen sen kävelykaavion ja kutsuin "seuraa", tästä heti kainalopalkka. Molemmista suunnista kerran. Siinä oli pienellä pojalle tarpeeksi tälle päivälle :)


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti