4. helmikuuta 2013

Ai että kun on kivaa :)

Koirat toimii, treenit menee loistavasti ja itsellä mieletön fiilis! Treenikamut menee eteenpäin ihan silmissä, Kuuralle katottiin jo tokokoepaikka tänään. Saaga ja Lola osaa jo vaikka mitä, ja uusia juttuja alotettiin taas tänään, jes! ;) Mia ja Welmu aloitti aksaamisen uudestaan ja nyt on koira jo kehittynyt ja lupaava treenistartti oli!

Viime viikon torstaina oltiin Mian kanssa hallille, Mia kun halusi kokeilla Welmulla aksaa, kun Lilo on juoksussa, eikä voi tulla treeneihin. Welmu ei siis keväällä oikeen ollut intona agista, varsinkaan hyppäämisestä, mutta nyt oli eri meininki!!
Rossilla ihan super yksinkertaista rataa, joka loppui joko puomiin tai A:han. Teemana siis edelleen supernopeet kontaktit. Ja sitähän ne oli, vau <3 Rimoja tuli kyllä jonkun verran alas, ja mietin miksi, mutta syy löytyi taas itsestä: EN TEHNYT LÄMMITTELY LENKKIÄ!!! HYYYYYYIIIII :/ Aina ennen aksaa tehdään 30minuutin lenkki vapaana hallin maastossa, mutta nyt se jotenkin unohtui, kun olin niin innoissani siitä, että Mia tuli pitkästä aikaa treenaa ja Mian lapsetkin oli mukana ja ja ja... Kyllä nyt hävettää :(

Tänään oli tokotreenit Helin ja Saagan kanssa. Liinulla taas hyppyä samanlaisesti kun viimeksi. Aloitin taas 40cm ja lopetettiin 80cm, hyppäsi paremmin kun viimeks :) Sitten seuraamista, edistämistä pois, siitä kainalosta palkka. Juoksussa seuraamisessa yritti heti ekalla toistolla tehdä maahanmenojäävän :DD Miten niin ennakoi!!! Tehtiin sitten useampi toisto vaan juoksua, väliin yksi juoksusta maahanmeno, ja taas vaan juoksupätkä -> palkka ja lopetettiin treenit siihen onnistumiseen.

Rossilla ruutua niin kuin viimeksi, sivuilta paikan hakua ja täydeltä matkalta ruutuun lähetystä. Kaikki toistot hyviä! Seuraamisessa poika oli aikas vireessä, aivan loistavia suorituksia taas kaikissa eri nopeuksissa. Lopuksi luoksetulon pysäytyksiä nakkia heittämällä, jotenkin se oli niissäkin tänään supernopee ja jarrutusjälki oli parimetriä, kun vauhtia riitti :) Poika siis vaan petraa, vaikka kotona on juoksuinen narttu häntä varten pian tärppipäivillä ja hän on päässyt jo peuhailemaankin.

Mä <3 mun BeeCeet

1 kommentti: