16. tammikuuta 2012

Hmmmm, mitäköhän me on reenattu? :)

Jaaha, jospa päivittäis tämänkin :)
Meillä oli sellanen 4kk:n treenitauko kaikesta muusta paitsi agilitystä. Agia on Rossin kanssa tehty 1-2 kertaa viikossa ja se on kisavalmis, vain keinu puuttuu. Tosin rimoihinkin haluan vielä varmuutta. Ollaan käyty Elina Jänesniemen pentu-, jatko-, ja mölliratakurssit. Sekä RKS:n riveissä reenataan ohjatusti torstaisin.
Haussa ollaan oltu tauon jälkeen 2 kertaa. Ekassa reenissä Rossille 6 maalimiestä, joista 5 valmiina 50metrissä, ja viimeinen äänellä. Liinulle 100m rata, jossa 2 maalimiestä, tyhjät oli toiselle puolelle huonoja, ja pimulla oli kiintorullakaulassa, mutta maalimieheltä piti tuoda irtorulla. Ei nostanut kiintorullaa kertaakaan! :) Toisessa reenissä Liinulle 100m rata, jossa 100metrissä yksi maalimies. Harjoiteltiin tyhjiä, vauhtia ei ollut kovin, ja pysähteli kaksi kertaa. Täytyy treenata varovasti nyt kun se on astutettu, ettei hormoonit pilaa kaikkea työtä. Rossille kaksi pakenevaa, joista ekassa ei ollut nenä auki, ja löytämisessä kesti. Mutta hyvä motivaatio tuntui olevan.
Rossille tein tuossa Mariannen kanssa yhden peltojäljenkin. Jälki oli 70m ja tyhjiä jo 1-3 askelta ja useammin kuin ennen. Ei mitään moitittavaa, tosi hyvä!!!
Tottis on pahasti junnannut paikalla. Meillä on Rossin kanssa yksi valmis liike ja se on luoksetulo :) Seiso ja maahan jäävät on tosi nopeat ja vaaniminen on jäänyt pois, nyt vaan kestävyyttä matkaan ja siitä tulee hyvä :) Seuraaminen on mennyt sen verran eteenpäin, että Mariannen kanssa keksittiin miksi se jätättää niin kovin. Oli vaan niin tottunut "seuraa" yksi askel ja perusasento kaavaan, että tarjosi perseen laskemista joka askeleen jälkeen (en siis ollut uskaltanut edetä tarpeeksi nopeasti). Noutdossa palautusasento kusee vielä hiukan, itse nouto on hyvä, nopea ja kapulan päälle hyppääminen on jäänyt pois. Hyppyäkin ollaan tehty vähän, mutta sitä sitten keväällä taas, kun esteet tulee lumen alta esiin. Liinun tottis on nyt hyvä, treenaan sitä todella vähän, sellaista ylläpitotreeniä, koska virheitä se ei ole nyt tehnyt piiiiitkään aikaan.
Ei kai meillä sen ihmeellisempää ole tapahtunut... Koitan päivittää "Vähän" useammin :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti