28. elokuuta 2011

Isompaa päivitystä odotellessa...

NIIIN paljon on ollut treenejä ja koulutuksia, että en edes jaksa alkaa kirjottamaan nyt. Koitan saada aikaiseksi joku päivä.
Tämä Rossin aksavideo on nyt laitettava, olen pojasta niin ylpeä! Rosshan menee jo ihan helposti 3-luokan ratoja, ilman kontaktiesteitä, mutta tämä on ihan virallinen 1-luokan hyppyrata mitä Ross videossa menee. Treenaan tuomari Marjo Heinon kanssa, ja tehtiin hänen yksi hyppäreistä Rossille tänään treeneissä. Yksi rima alas, mutta on se 9kk:lle aika kova juttu :D


3 kommenttia:

 1. On kyllä aikas vaivattoman ja upean näköistä! Me vasta aloiteltiin, kun Jeriko oli 9 kk ja Ross on jo noin taitava! Upeaa menoa! Tehän menette kolmosiin ihan heittämällä! :)

  VastaaPoista
 2. Apua, teidän treenailuista kun lueskelee tulee itselle armoton hinku alkaa treenaan yhtä paljon, mutta voi kun osaisikin! :D
  Onneksi on kuiten tälläisiä monitaitureita, joiden blogeja lueskellessa oppii itsekkin jotain uutta ja saa uutta innostusta treenamiseen, kiitos siitä! :)

  Silloin pari vuotta (?) sitten haaveilin Liinun pennusta, mutta niinkuin teilläkin silloin samoin itsellä tuli muutoksia suunnitelmiin ja pennun hankinta siirtyi.. A-pentueenkin kuulumisia lueskelin ahkerasti pentublogista, mutta aika omalle pennulle ei ollut vielä sopiva. Nyt onneksi on oma pentu ollut kotona jo puoli vuotta! :)
  Liinu on mitä ihanin bc-neiti (vaikken ole livenä tavannutkaan) ja Ross vaikuttaa todella lupaavalta miehenalulta :>

  Aurinkoista ja treenintäytteistä syksyä teille! Olette ihana motivaation lähde tälle vasta-aloittelevalle pohjoisen tytölle! :)

  VastaaPoista
 3. Ompas tosi kivan näköistä menoa nuorelta koiralta! :)

  VastaaPoista