28. tammikuuta 2012

tottista ja aksaa

Kotitottikset edellispäivänä. Sivulla maahanmenoja, meni tosi hyvin ja nopeasti, jos tuli hiukankin hitaampi suoritus niin "hups" eikä palkkaa.
Luoksetulon eteenistumisesta sivulletuloja nopeammaksi, autoin vähän namilla, ja heti alkoi takapää liikkumaan nopeammin. Mietin kyllä, että Ross on tosi pitkänmallinen koira, että olisiko järkevämpi opettaa kiertämään. Mutta mennään nyt tällä, kun se näyttää onnistuvan.
Toko avoimen luokan kaukoja takapalkalla. Jostain syysträ istumiseen tuli black out, joten muutama toisto läheltä ohjaen ja palkka välillä kädestä ja välillä vapautus takapalkalle. En voi vielä vapauttaa joka kerta takapalkalle, koska se on niin uusi asia, että jää välillä vaan kyyläämään sinne ;)
Seuraamista taas 1-7 askelta. Tosi hyvä setti! Tehdään kaksi settiä vielä 1-7 askeleella ja sitten siirrytään seuraavaan tasoon, jossa on askeleita 1-12. Teen seuraamista siis Sari Kärnältä saadun kaavion mukaan, jossa on askelmäärät laitettu tason mukaan ja näin varmistetaan askelmäärien tasainen nousu.

Eilen agilityä Porin hallilla. Ekaksi koira hihnaan ja Tiina hihnan päähän. Tehtiin A:ta niin, että Tiina vetää koiran alas kontaktilta oikeaan paikkaan ja minun sijainnilla ei väliä. Aluksi Ross yritti himmailla, mutta tajusi sitten, että voi mennä alas ottamaan "nenän" vaikka minä olen kauempana.
Sitten keppejä eri kulmista ja minä missä sattuu, palkka keppien päässä. Muutaman kerran lopetti kesken pujottelun, kun menin mukamas liian kauas. Sitten vaan uusi toisto ja kyllä se sen kestää, kunhan aluksi kokeilee...
Lopuksi ratareeniä. Ihan helppo 18esteen rata. Ekalla kerralla 1 virhe, toisella ja kolmannella puhtaat radat :) Puomin kontaktilla varasti hiukan. Ratatreenin jälkeen siis vielä puomia :)
Alla kaksi suoritusta videolla ja muutama kuva :) Kuvistakin näkee, että hypyt kyllä sujuu. Rimat on maksien korkeimmassa, ja ilmavaraa on vaikka kuinka :) Ei ole siis äitinsä poika tässä asiassa, jeij!!1 kommentti: