25. tammikuuta 2012

(R)Ossin kanssa reeniä :)

Haussa aloitettiin ilmaisutreenit, koska metsässä on niin paljon lunte, että siellä treenaaminen tuottaa enemmän haittaa kuin hyötyä. Rossille valitsin ilmaisutavaksi haukun. Se on aina antanut hyvin ääntä ja sillä on itseluottamusta tähän. Olen itse haukuttanut Rossia kotona namilla ja lelulla. Sunnuntaina aloitettiin haukun ehdollistaminen namikippoon, josta Ross joka tapauksessa maalimiehellä aina palkataan. Poika tajusi heti, että sitä pitää haukkua. Rossilla on hyvä kuuluva ääni, ja se osaa itse sitä rytmittää. Nyt vaan haukkuun kestoa!

Tottiksessa seuraamista, aluksi jätkä oli pihalla kuin lumiukko, mutta laitoin hihnaan ja sitten alkoi taas pelittämään. Askeleita 1-7 ja palkka, pitää hyvin paikkansa ja katsekontaktin. Liikkestä istuminen on vielä ihan vaiheessa, jäänyt seisomisen ja maahan menon jalkoihin :) Toistoja avuilla vielä ja kyllä se kuntoon tulee. Eteenmeno jo niin, että palkka (pallo) on kentän päässä valmiina, sitten vaan vihjesana ja lähetys. Meni lujaa ja suoraan palkalle :) Tokon merkkiä myös tehty, juoksee hyvin merkin taakse, ja vähän aikaa kun odottaa, tarjoaa suoraa asentoa merkin taakse. Oikke hyvä! Otettiin lopuksi Rossin ja Lumin kanssa vierekkäin paikallamakuu. Molemmat pysyi hienosti paikallaan, käytiin toki palkkaamassa välillä. Rossille saa hioa nopeamman maahanmenon käskyllä "down" ja suoremman makuuasennon.

Eilen olin kaverin kanssa aksaamassa Porin lämpimässä hallissa. Tehtiin rataa. Ongelmaksi A:n alastulo ja keppien viiminen väli...prkl! Keppejä sitten erikseen, palkka keppien päässä valmiina. Näin teki hyvin ja minä sain irrota kunnolla kepeiltä pois. A:n alastuloa hihnassa, jos loppuisi se hiippaileminen. Keinua otin ihan erikseen, ja poika menikin kokonaisen keinun jo ensimmäistä kertaa! Käännökset ja rimat oli todella hyvät nyt :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti