7. elokuuta 2011

Pari viikkoa hurahti...

Liinusta tulikin sitten heti seuraavassa kokeessa Suomen Tottelevaisuusvalio, ja mikä parasta, omalla kentällä ystävien ja sukulaisten läsnäollessa :) Eli 3.8 oltiin kokeessa, jossa tuomarina Tiina Heino. Pisteiksi 286,5, luokkavoitto ja FI TVA.  Istuminen ja ruutu 10. Paikkalla makuu ja ohjattu 9,5. Zeta, metallihyppynouto ja tunnari 9. Seuraaminen, luoksetulo ja kaukot 8. Ei pöllömmin! Kaveri kuvasi kokeen, joten katsotaan josko se tännekin tulisi joksus.

Rossille ole tehnyt muutamia jälkiä. Kaikki noin 20m pitkiä, namit joka askeleella. Menee erittäin hienosti, joka askeleen eikä rynni! Liina työskentely kunniaan :)
Ellu teki Liinulle alokasluokan jäljen. Oltiin illalla klo:23 mettässä ja alkoi jo hämärtymään. Liinu nosti 4/6 kepeistä ja hukkasi jäljen kerran mutta löysi takaisin. Se tärkein viimeinen keppi siis nousi :) Tehtiin jäljelle myös näköjana, mutta ei siitä ollut kyllä mitään hyötyä...

Haussa ollaan edistytty nyt kovin ja molempien koirien motivaatio on enemmän kuin kohdillaan. Liinu ei ole moneen treeniin enää ottanut rullaa suuhun, joten jossain vaiheessa koitetaan muutama tyhjäkin. Viime treenissä Liinulle 4 maalimiestä valmiina, kaikki 40 metrissä. Tytsällä vauhtia kuin pienessä kylässä! Rossille 4 maalimiestä, kaikki valmiina 50metrissä. Oikein hienosti meni, ei tullut pois vaikka viimeinen maalimies oli vaikea ja etsi sitä jonkun aikaa. Tämä kertoo maalimiesmotivaation olevan kunnossa :)

Sitten tämän hetken lempparilajiin eli aksaan :) Itselle on puraissut agilitykärpänen sen myötä, että Liinu osaa hypätä!!!!!!! Ollaan käyty 2-3 kertaa viikossa aksaamassa, yksikseen ja Heinon Marjon koutsaamana. Liinun kanssa tehty rataa, jonka menee jopa nollana läpi! Liinu on ilmoitettu 12.8 yhteen 1-luokan starttiin, josko saataisiin menestystä tästäkin lajista vihdoin :) Ross tekee tekniikkaa ja ohjauksia. Tänään teimme ennakoivaa valssia ekaa kertaa ja täytyy myöntää, että koira on loistava :) Oppi merkkauksenkin heti ja suorittaa esteen merkkauksen jälkeen vaikka minä menen jo seuraavaan kohtaan.
Ross aksaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti