16. kesäkuuta 2014

SM-kisat

Vähän koostetta meidän SM-kisoista.
Lauantaina oltiin siis RKS:n joukkueessa. Meillä oli vain 3 maksikoiraa, josta Terhi ja Hups olivat hyllyttäneet jo aamulla, niin meillä ankkureina ei ollut mitään paineita. En käynyt lämppäesteillä päästelemässä koirasta höyryjä ennen suoritusta (teen tämän siis yleensä jo noin tuntia ennen suoritusta), ja nyt voin kirjaimellisesti sanoa, että tyhmästä päästä kärsii koko ruumis. Yritin vastakäännöksellä kunnolla jarruttaa Rossia tokalle esteelle, mutta se ponnisti jo kaukaa ja hyppäsi suoraan mun päätä päin. Videoltakin näkyy, kun koira jää ihmettelemään 2hypyn taakse, kun minulta meinasi lähteä taju. Jatkoin kuitenkin rataa. Muisti palasi siinä vaiheessa kun tajusin lähettäväni koiraa kepeille, mutta en auta sitä ollenkaan. Loppurata menikin hyvin. Tulokseksi 21,99, 2rimaa ja 2kieltoa, joista yliaikaa. Suorituksen jälkeen poski turvoksissa metsästämään särkylääkettä, onneksi Anjalla oli! Huhhuh!! Nyt kyllä alkaa sellanen treeni tuosta, että se kerpeleen koira kokoaa hypylle, jos sitä pyydetään!



Sunnuntaina meidän vuoro oli aamusella ja fiilis oli tosi hyvä! Ihan hyvä rata meiltä, kaarrokset häiritsee minua tässäkin. Sekä tuo 4hypyn pakkovalssi ei ollut sujuva. Tulokseksi meille 6,66, kun seisoin 7putken edessä niin ettei koira päässyt sinne, siitä kielto ja yliaikaa kun ihanneaika oli tosi tiukka. Hävittiin kiellosta huolimatta radan voittajalle vain 6.07sekuntia. Tavoitteena meillä oli päästä finaaliradalle, mutta oman virheen vuoksi sinne ei ollut asiaa. Jäätiin katsomaan huikea finaali kuitenkin, on ne vaan taitavia koirakoita!



Tänään saadaan keinu, puomi ja A-este omalle kentälle, meidän pihalle. Muutama hyppy, muuri, pituus ja kepit meillä onkin jo, sekä Sanni huusi meille huutokaupasta putken. Nyt pari viikkoa treenataan huomaamiani ongelmakohtia ja sitten kutsuu Rovaniemi ja MM-karsinnat :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti