10. kesäkuuta 2014

Kylmän päivän päivitys

Ulkona on kylmä päivä, joten ehtii istua koneella blogipäivityksen verran :)

Rossin kanssa olen tehnyt kolme agitreeniä. Ekalla kerralla vaan puomia, hetsaten etupalkalla. Kun tassut osuu maahan- vapautus lelulle. Toisella kertaa vaan keinua, ruokakippo maassa, saa heti ruokapalkan, kun keinulaskeutuu ja koira ottaa 2on/2off asennon. Suoritus tuli todella nopeaksi, mutta ennen kaikkea tein irtoamisia sivulle, jäin taakse yms. Eilen oli sitten Tarun vetämät treenit, jossa kivan vaativa rata, esteitä 27. Itsellä jostain syystä huono fiilis, vaikka oli ollut kiva päivä. En saanut itsestäni irti ja tiuskin koiralle :/ Mutta Taru piiskasi meidät onnistumisiin ja itse radasta jäi hyvä fiilis, vaikka muuten en ollut itseeni tyytyväinen. Takaakierroissa (4kpl) laitettiin apurima siivekkeen taa, jotta ei menisi ihan nuolemalla. Radalla oli myös kaikki kontaktit ja kepit, jotka oli kaikki hienot. Keinulle tehtiin sivuirtoaminen, jossa mulla oli palkka koiralle keinun edessä, A.lle ja puomille palkkasin runsaasti nakilla, kun meni 2on/2off-asentoon. Tänään Rossilla on fyssari ja huomenna kisanomaiset treenit RKS:n agi SM-edustajien kesken.

Bolt on tehnyt kaksi aksatreeniä. Toisessa 5:n esteen suoraa, jossa hyppy-putki-hyppy-putki-hyppy. Ideana vaan hakeutua esteille. Palkka esteiden takana. Aloitettiin ihan yksi este kerrallaan ja lisättiin pikkuhiljaa. Tästä video alla.
Eilen treenattiin Nettan kanssa Bolt ja Fox. "Ratana" hyppy-mutkaputki-hyppy. Eka tehtiin putkea jota laitettiin pikkuhiljaa mutkalle, sitten lisättiin putkea ennen hyppy ja vielä lopuksi putken jälkeen hyppy. Ideana taas estehakuisuus. Tässä tuli samalla tehtyä palkasta luopumista, kun koira oli ekan hypyn takana, jossa vikan hypyn takana (koiran "vieressä") oli palkka.
Pentujen aksatreenit meillä kestää tasan sen verran, kun päiväruoka riittää :) Tai mikä ruoka se nyt sitten onkaan, mutta siis me treenataan niiden omalla ruualla vielä.

Iralle hyppysuora, jossa vaan haettiin vauhtia takaisin, kun on niin paljon treenattu kiemuroita lähiaikoina. 5 hyppyä medeissä, esteväli 7m, palkka suoran päässä. Todella hienosti kenguru menee ja menee kyllä niin lujaa, etten edes minä pysy perässä :D Alla videolla Iran suora, jossa kompuroi ekalla esteellä, ja lopuksi Boltin suora.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti