22. lokakuuta 2013

Kuulumisiiii

Hakuakoe oli ja meni, pisteitä 220, yksi ukko jäi metsään. tottis säälittävät 77, järjestäjä ei ollut paljon nurmikkoa leikellyt, joten estenouto nollille, kun kapula hukkui - Tosin fiksu BC kävi hakemassa telineestä uuden, mutta tuomari ei tästä pisteitä antanut :D Esineruutu tosi hyvä, sitten kun koira tajusi, että vasemmassa takakulmassa seissyt työntekijä ei ollut maalimies... siitä 28p. Maasto oli todella hyvä ja tuomari kehuikin miten energisesti koira tekee töitä alusta loppuun. Valitettavasti huomasin puolessa välissä, että koira teki oikealla kaksi lyhyttä pistoa, mutta en korjannut ja sinne jäi ukko. Mutta nyt tiedän, että pelittää se 300metrilläkin :)

Tokoa ollaan reenailtu. Yhdet huonot treenit ja yhdet hyvät :D Kotona eilen illalla tein merkin paikkaa, kaukoja ja tunnaria keittiössä, toimi tosi hyvin, eikä vieläkään saatu virhettä tunnariin :D

Agilityä ei olla tehty muutakuin kisoissa, josta tuli 2 hyvää HYLlyä ja yksi huono 0 sij.5. Ja kerran Jaakon ratatreenissä, josta jäi kyllä taas hyvä fiilis :D Jaakko aina hehkuttaa Rossin vauhtia, se on niin kivaa :D :D Ja ollaan saatu miljoona hyvää vinkkiä, joita reenaillaan kotona! Tässä video viime treenistä, kiitti Netta kuvaamisesta.

Ai niin, me alottettiin myös Flyball! Tarkoituksena edustaa RKS:ää Messarin flyballkisassa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti