1. maaliskuuta 2012

Päästiin taas treenaamaan

Ross sai sitten kennelyskän tuolta ATT:n epiksistä (ainakin epäilen, että se tuli sieltä). Se oli täysin tauolla treeneistä ja lenkkeilystä 1,5 viikkoa, nyt on kulunut 3 viikkoa ja ollaan tottisteltu 2 kertaa ja tänään päästään piiiitkästä aikaa aksatreeneihin :)
Kotitottiksissa ollaan vaan pyritty pitämään hauskaa, vire yllä ja tekemään lyhyitä onnistuneita suorituksia.
Kapula nousee jo lattialta reisiini ja pysyy suussa, mutta istumista vielä odotellaan. Olen tätä siis tehnyt niin, että vaan odotan koiran tarjoavan jotain toimintoa ja palkkaan siitä. Ensin nosti kapulaa vain 5cm, äkkiä palkka ja odottamaan uutta toistoa. Nostin vaatimustasoa pikkuhiljaa ja nyt saa palkan siitä, että kapula on edessäni siinä missä kuuluukin ja leuat pysyy paikoillaan. Ensi kerralla yritän saada siihen mukaan vielä istumisen ja palkka siitä.
Avo kaukoja vaan yksi toisto tänään -> sivulle - down - ohjaaja n.3m päähän - sit - down - sit - palkka. Meni niin hienosti, että en ottanut enempää.
Seuraamisessa lakaa vihdoin ja viimein olemaan oikea ilme!!! JEE!!! Ollaan otettu myös käännöksissä mukaan seuraamispätkiin ja ne onkin onnistunut yllättävän hyvin. Välillä vasemmalle käännöksessä loikkaa sivulleni, mutta siitä en sitten vaan palkkaa. Sivulle täytyy siirtyä nätisti takapäätä kääntämällä.
Jäävissä maahanmeno ja seisominen on nopea, istumisessa ihan pieni käsiapu vielä. Harjoiteltiin jäävissä nyt sitä, että minä etenen käskyn jälkeen pidemmälle ja palaan koiran viereen palkkaamaan. Tässä ei mitään ongelmaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti