7. maaliskuuta 2012

Just train

Torstaina oltiin Mikkon vetämissä agitreeneissä. Kiva 26 esteen rata, joka oli kuulemma vaikeutettu 2-luokan rata. Olen tosi tyytyväinen Rossiin, ei yhtään pujotteluvirhettä, ei yhtään kontaktivirhettä, rimat pysyi paikoillaan (kunnes väsyi ja pudotti muutaman). Ja ennenkaikkea, meillä oli keinu ensimmäistä kertaa radalla ja VAU, mii laik ;) Kaiken kaikkiaan hirmu hyvä poika oli, ainut mihin en ole tyytyväinen, oli kohta, jossa tein ihmisnuolen, mutta poika ei taaskaan reagoinut jarrutukseen mitenkääm ,joten hinkaasimme taas ihmisnuolta siinä jonkun aikaa :( Oi, kunpa lumet sulais pihalta ja sais esteet siihen, niin palautettais kunnolla mieleen tuo. Olen myös huomannut, että Ross on unohtanut kaikki sellaiset liikkeet, jossa pitää mun takanapäin vaihtaa puolta, kuten sokkari, persjättö ja tuo ihmisnuoli. Niitä siis hiotaan kun saadaan mahdollisuus. Täällä Raumalla on vähän huonosti tuo talviharjoittelu, päästään kerran viikossa maneesiin ja silloin on ratatreenit. Sunnuntaisin kun olisi mahdollisuus käydä itsekseen treenaamaassa, on siellä yleensä paljon porukkaa tai minulla jotain menoa :(
Kotitottiksessa otin noutoa, merkkiä ja seuraamista.
Ilokseni voin todeta, että merkki on valmis! Lähetin 10m päästä merkille, sinne se juoksi seisomaan kohti suoraa minua vasten ja odotti kiltisti palkkaa :)
Seuraamisessa tein 9 lyhyttä (1-7askelta) pätkää ja yksikään ei epäonnistunut :) Tämä täytyisi viedä jo ulos, että olisi tilaa enemmän.
Noudossa taas odottelin luovutus asentoa, nosti hyvin kapulan ja piti sitä seisoen kunnes palkkasin. Tosin vielä tulee enemmän epäonnistuneita toistoja kun onnistuneita, mutta en reagoi niihin mitenkään. Lopuksi kuitenkin nosti kapulan ja istui eteeni ja palkkasin heti kauheella riemun kiljauksilla ja rotalla!!!! JEE! Lopetettiin siihen, tulihan se vihdoin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti