13. helmikuuta 2011

Hakutreenit jäällä

Meillä oli kivat ja erilaiset hakutreenit, kun päätettiin treenata meren jäällä :) Keskilinja oli jäällä, toinen takalinja jäällä ja toinen rannalla, jossa oli metsää.

Liinu
  • 8 pistoa, 7 maalimiestä.
  • Ensimmäinen maalimies risukon takana hyvin piilossa. Maalimieheltä tuuli suoraan koiran nenään ja työskentely moitteetonta :)
 Tulossa pois piilolta
  • toinen maalimies valkoisen lakanan alla jäällä. Hyvin tarkisti ja ilmaisi, ei moitittavaa.
Siellä se maalimies kykkii
 Näyttö päättyy aina maahan maalimiehen viereen. 
  • Kolmas maalimies umpipiilossa. Tässä oli kaksi umpipiiloa peräkkäin ja maalimies oli niistä jälkimmäisessä. Liinu tarkisti hyvin ekan piilon ja jatkoi matkaa toiselle, sieltä rulla. Kävi vielä takaisin tullessakin tarkistamassa etummaisen umpparin. Maalimiehellä otin hallintaan.
  • Neljäs taas jäällä. Liinu meni hyvin perille, tarkisti, mutta jäi seisomaan maalimiehen viereen. Odotti selvästi palkkaa jo. Odotin hetken ja Liinu heräsi ja toi rullan. Muuten hyvä!
  •  Viides maalimies risukossa. Risukkoa noin 7m ennen oli iso kivi, Liinu juoksi tarkistamaan sen ja jatkoi pistoa eteenpäin, ei siis uponnut tarpeeksi syvälle. Hetken jäätä pitkin edettyään, pysähtyi ja OTTI RULLAN SUUHUN! Ei näitä taas!!!!! Kielsin, otin koiran viereen ja lähetin uudelleen. Nyt meni suorinta tietä maalimiehelle, eikä mitään ongelmaa. Mitäköhän sen päässä taas tapahtui?
  •  Kuuden maalimies jäällä. Otin maalimiehellä hallintaan, meni hyvin.
  • Sitten testasin koiran aivoja, mistä johtui tämä aikaisempi rullan turhaan nostelu. Lähetin jäälle tyhjälle (tiesin ettei se puhdasta jäätä pisin kauas viitsi juosta), Liinu upposi noin 30m, kääntyi ja pysähtyi. Odotin hetken, että ottaako rullan suuhun (minkä se herkästi tässä tilanteessa tekee), mutta ei ottanut. Kutsuin koiraa ja päästin ylilähetyksellä viimiselle maalimiehelle joka lähti vielä pakenemaan, kun Liinu oli menossa keskilinjan yli. Tässä tyhjän tarkoituksena siis saada Liinu pysähtymään hölmistyneenä "takarajalle" ja päästää maalimiehelle palkalle, kun ei ota rullaa turhaan. Toimi hyvin!Ross
  • Noin 12 toistoa risteilyä.
  • Meni muuten oikein hyvin, mutta aina toiselta maalimieheltä (Hannalta) tullessa sen oli pakko päästä minun oikealta puolelta ohi, vaikka seisoin kuinka vinossa/poissa linjasta koiraan nähden. Outo. Lopetettiin kun saatiin tähän onnistuminen ja koira meni vasemmalta puoleltani suoraa maalimiehelle.
 Lähetys (toisin sanoen koirasta irroitus)
 Hanna ja Ross
 Perfect :)
 Lujaa!
Loppu ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti