26. lokakuuta 2015

Kisaviikonloppu

Lauantaina oli agilitykisat, Boltin ekat. 4 starttia TSAUlla. Ekalta radalta 10 - keppien vika väli ja A. Toiselta 5 - keppien toinen väli. Kolmannelta nollavoitto ajalla -22,72 ja eka LUVA. Neljänneltä (hyppäri) nolla, sijoitus toinen, aika -15,39 ja toinen LUVA. Aika huikee! Me mentiin vaan virettä nostamaan, Bolt näytti, että vire nousee ja hän osaa kyllä ihan agilityäkin siinä samalla :D Alla videot nollaradoista.

Henri Luomala oli ottamassa kuvia kisoissa, tässä linkki kuvaan Boltin hienosta loppusuora-irtoamisesta :) Ira ja Markus tekivät 2 todella hienoa hyl rataa ja viimeisen keskeyttivät, kun Ira aika törkeesti hyppi kontaktit. Tässä Henrin ottama kuva Irasta ja Markuksesta.

Sunnuntaina oli sitten mummelin vuoro. Eli oltiin etsintäkokeessa Liinun kanssa. Ihan eka kerta molemmille, onneksi tuomari oli erittäin mukava ja helposti lähestyttävä niin uskalsin kysyä aina neuvoa kun siltä tuntui! Jämijärvellä oltiin, kanssakisaajat ja työntekijät olivat oikein leppoisaa seuraa, pitkä koepäivä meni oikein nopeasti :) Aamulla aloitettiin sillä, mikä minua jännitti eniten, eli jäljellä. Koirasta kyllä huomasi, että jännitin, se jarrutteli janalla. Noh, janalta 15p, kepit 4/4, eli jäljeltä pisteitä 55/60. Seuraavana esineruutu, sieltä 28/30p. Pudotettu toimi, vaikka treenejä oli vain kaksi alla, pisteet 19/20. Tarkkuusruudussa esineenä oli 2€-kolikko. Liinu löysi sen aika äkkiä, mutta alkoi kaivamaan sitä esiin jaloilla, jolloin kolikko lensi muualle. Päätin nollata ruudun ja auttaa Liinua, toinen oli ihan hämillään. Pisteitä siis 0. Sitten hakuun. Se meni vauhdikkaasti, yhden valeen teki, kun sai hajun monttuun montun yläpuolella olleesta maalimiehestä. Outoa kun Liinu kyllä tarkentaa hajun hyvinkin tarkkaan, ennen kun ottaa rulla, joten olisko sitten muutenkin ollut nostamassa taas huvikseen just siinä rullaa. Seuraavalla pistolla sitten nosti maalimiehen sieltä. Maalimiehistä täydet, ilmaisuista täydet, työskentelystä -valeilmaisu, pisteitä yhteensä 64/70. Viimeisenä tottis. Siinä ei ollut muuta korjattavaa kuin metrinen nouto, ja pisteitä huimat 88! Korkeimmat, mitä Liinu on koskaan saanut. Yhteensä pisteitä 254 2-tulos ja EK1 ♥
Tavoittena vielä tälle syksylle se HK3 1-tuloksella ja samalla KVA, ja JK1 jos saadaan koepaikka jostain (hyvin epätodennäköistä). On se vaan hyvä koira!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti