15. heinäkuuta 2014

Nartut...

Niistä ei aina tiedä, mitä ne ajattelee :D Liinun kanssa eilen hakukokeessa Tuusulassa asti ja rouva päätti tehdä yhden valeen ja jättää yhden maalimiehen metsään. Toisena päivänä siis repii maastosta 168/170p. ja toisena tekee mitä sattuu.... Tämä ei tee kyllä hyvää minun jo valmiiksi hukassa olevalle hakumotivaatiolle... Noh, kattellaan... Kiitos Tiinalle matkaseurasta, olet korvaamaton <3

Viime viikon hakutreeneissä tehtiin 6pistoa, 2 L-pistoa, 2 suoraa ja 2 L-pistoa. Kaikki suorapalkalla ja koira toimi kuin unelma.

Jyväskylässä käytiin vierailulla ja tein Rossille ja Liinulle kokeenomaisen PK-tottistreenin, meni hyvin molemmilla. A-esteessä ei ollut mattoa alas asti ja Liinu liukasteli, eikä päässyt ylsö, joten kerran kävin ennen koetta omalla kentällä A:n ottamssa, ja se meni hyvin.







Rossille on tehty paukkuihin viettiä. Mietin, että missä se on kovimmassa vireessä ja sehän on agilityssä. Ollaan siis tehty yhdellä putkella ja hypyllä hetsausjuttuja, ja laukaus on lähtölupa. Nyt kun tulee paukku, alkaa Rossin häntä heilumaan :D Jalostetaan tätä virettä tottiksen paukkuihin seuraamisessa.









Bolt on tehnyt kerran aksaa, jossa mutkaputki ja hyppy, treeninä valssi ja pakkovalssi. Pentu osaa jo pentuasiat niin hyvin, että nyt varmaan odottelen pennun kasvua ja alan tekemään tekniikkaa enemmän vasta sitten. Tokossa Bolt tekee pentujuttuja tarjoamalla vähän kaikkea ja takapään käyttöön erilaisia temppuja. Bolt tokoili myös Jyväskylässä, ja sen kanssa on kyllä ihan sama missä tekee, niin se keskittyy 100% vaan minuun ja hommiin! Kerran tokoilin ison ABC:n pihallakin :D





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti