14. maaliskuuta 2013

Kiirettä pukkaa

Tässä on nyt ollut häslinkiä tämän kasvattajahomman ansiosta. Lilon ultra, Lumi aloitti juoksut, Lumin uros piti vaihtaa, käytiin Kouvolassa asti uutta sulhasta moikkaamassa, progetestien varausta, ruokintojen miettimistä yms :)

Ekoissa TVA:n treeneissä tehtiin hyppynoutoa, ja kaikkia jääviä. Hyppynoudossa ei mitään muuta huomioitavaa, kun että tulee loppuun asti perusasentoon. Tarkkana siis tämän kanssa. Jäävissä ekana istuminen. Tekee kuulemma niin, että istuu kyllä ihan ok nopeesti, mutta kun kävelen poispäin, niin siirtää pyllyä eteenpäin. Seisomisen pysäytys nopea, mutta siinäkin korjaa jalkojen paikkaa, kun kävelen poispäin. Maahanmenoa on alkanut nyt tekemään pylly edellä, ja tämähän ei käy. Liian hidas tuolla tekniikalla. Eli kaikkia jääviä nopeemmaksi, vain salamannopea on tarpeeksi hyvä, ja sitten siihen paikalle jämähdetään, piste! Tästä sai kyllä mun treenikamutkin vähän huutia, että eivät ole sanoneet, että liikkuu, kun kävelen ;D
Tokoa en ole tehnyt tuon treenin jälkeen OLLENKAAN, motivaatio pula on iskenyt jälleen. Onneksi huomenna on taas ohjatut treenit.

Agilityssä ei olla oikeestaan muuta treenattu kun hypyille jarruttamista ja kokoomista, eli kaarroksia pois. Eka yhdellä hypyllä eri ohjauksia, verkko hypyn takana näyttämässä linjaa. Sitten muutaman esteen kautta. Sitte TSAUn kisat ja kun kierrokset nousi niin ei kyllä jarrutellut yhtään. Yksi 5 (kielto) ja 3 nollaa (sij. 5,5,6), eli ei nyt silti ihan paskasti mennyt ;) Kontaktit oli hitaat kisoissa.
Eilisissä agitreeneissä sitten nostettiin Rossin vire niin ylös kun saatiin. Tehtiin rata, jossa muutamassa kohdassa tiukat käännökset (ihmisnuoli, jaakotus ja 2x ennakoivavalssi), niiden takana verkko linjaamassa. Treenattiin Kuura ja Liinu ensin, että Ross joutui odottamaan, kun hain sen autosta hetsasin heti siinä, sitten Heli piti vielä lähdössä Rossista kiinni, minä juoksin kolmennelle esteelle vastaanottamaan ihmisnuoleen ja huusin vielä sieltä YKSIIII-KAKSIIII-KOLMEEEE- TULE! Ross oli ihan raivona ja Heli sanoikin tarvitsevansa korvatulpat seuraavaksi :D No tulihan se poika sieltä aika kyytiä, eikä jarruttanut YHTÄÄN, kaatoi verkon ja siitä oppi että tuollaisessakin vireessä on kyettävä jarruttamaan. Tämän jälkeen mies tekikin aikast hienosti töitä, vaikka joka toistossa nostettiin vire samalla tavalla.
Sitten tein kontaktitreeniä, niin että puomin molemmissa päissä oli mutkaputket. Juoksutin puomille, kun tassut osui maahan- vapautus putkeen ja taas puomille. Tätä "kahdeksikkoa" muutaman kerran ja nyt näytti taas nopeelta ja joka kerta asento oli 2on2off ja vielä seisten, eli ei vaanimisasentoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti