5. heinäkuuta 2012

Kisoja

Kaksi kisaa takana, Rossille tokosta ALO1 ja Liinulle SBCAK ry:n hakumestaruus hopeaa :)

Liinun kanssa kisattiin lauantaina SBCAK ry:n PK-mestiksissä haussa. Ensimmäinen kisa Liinulle sitten valeilmaisujen loppumisen. Henkilöetsinnässä toisella pistolla keskilinjan vieressä Liinu jäi rullasta ja liivistä kiinnin isoon oksaan. Irrotin koiran ja lähetin uudelleen, se tulee rulla suussa, mutta liivit revenneenä. Ennen näytölle lähettämistä sitten vaihdoin varaliivit koiralle. Ensimmäinen maalimies löytyi :) Liinu työskenteli koko ajan niin kuin treeneissäkin, ylilähetyksiä tuli monta, mutta muutama haltuun ottokin. Rata oli suht haasteellinen, sinne näkyi pitkälle, mutta korkeusvaihteluja oli jonkin verran. Liinu nosti kolme maalimiestä 13 minuutissa, alku sähläyksestä huolimatta. Pisteitä 168/170. Nuokin kaksi pistettä meni, kun Liinu tuli toiselta maalimieheltä rullan kanssa ja kompastui, niin aloin höpöttää "Ohhoh, mites sinä nyt noin" yms muuta tärkeää.... Ei yhtään valetta, ei yhtään pistoa taaksepäin, ilmasut loistavia, pistot loistavia, vauhti erinomainen!! Jes, mun hakukoira on palannut omalle tasolleen :)
Esineissä sitten nousi taas vaan 2 esinettä, lähiesineen tuomarin mukaan merkkasi kolme kertaa, mutta ei lähtenyt hajusta huolimatta hakemaan.
Tottis oli huonointa ikinä. Koira vaan tuijotti, eikä kuunnellut yhtään. Eteenmeno oli täydellinen, ei edistänyt siinä seuraamisessa yhtään :D Pisteitä 70. Tulokseksi siis 259pistettä 2-tulos ja hakumestaruus hopeaa, jeij!


Sitten Rossin tokouran korkkaus eilen Ulvilassa, tuomarina Tiina Heino. Luoksepäästävyys 10, ei liikahtanutkaan. Paikallamakuu 9, makasi vinossa. Kytkettynä seuraaminen 10, täydellistä. Vaapaana seuraaminen 9, yksi täyskäännös huono. Liikkeestä maahanmeno 10, täydellistä. Luoksetulo 10, täydellistä. Liikkeestä seisominen 8, ennakoi inan pysähdystä eikä sivulletulossa mennyt pylly maahan asti(????). Hyppy 9, taas jäi pylly sentin ilmaan sivulletulossa! Kokonaisvaikutelma 10. Eli 187p. KP ja 2.sija. On kyllä niin loistavat pisteet tuolta tuomarilta :))) P.S. jumitti sivulletulon istumista vielä kisan jälkeenkin...hmmm...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti