22. kesäkuuta 2011

Tiistai tottis ja aksa

Vain Ross-Poika mukana. Ansku apuohjaajana, Ross valjaissa ja liinan päässä. Seuraamista: Ross sai saalistaa nakkia liinan päässä, saamatta sitä, kun vire nousi korkealle, käsky "seuraa" ja Ansku vapautti liinan. Viisi tälläistä lyhyttä imuttamispätkää, todella hyvässä vireessä! Samaa, mutta lelulla ja luoksetulon eteenistumista. Ross saalisti lelua -> käsky "tänne" ja ohjasin lelulla koiran eteeni. Tosi hyvä vauhti ja nopea istuminen. Sitten vaan saalisleikkejä kahdella lelulla ja koira autoon.
Toisessa pätkässä 4 komlmionoutoa. Ross taas liinan perässä, heitin kapulan vinoon, juoksin itse suoraan koirasta pois päin hihkuen ja huutaen. Sitten käsky "tuo" ja Ansku lähti ohjaamaan Rossia kapulalle, ekassa yritti rynnätä suoraan minun luo. Ekassa ja tokassa hyppäsi vauhdilla kapulan päälle ja otti sitten vasta. Tämä jäi pois kolmannella ja neljännellä, joissa juoksi kapulalle, nosti vauhdeissa kapulan. Palautus jokaisessa loistavasti käteen, pudottelu jäi siis pois tällä.

Agissa otettiin suora pätkä jossa hyppy, hyppy, hyppy, putki, hyppy. Vein lelun suoran päähän, menin koiran viereen ja lähetin vain eteen. Putki piti välissä käskyttää erikseen. Sitten mutkaputki jonka edessä hyppy, harjoituksen kohteena sivuirtoaminen. Lähetin putkeen, juoksin itse oikealle ja lähetin koiran putken jälkeen vasemmalle hyppyyn, jonka takana lelupalkka. Kolme toistoa, joista kaikki täydellisiä :) Sitten hypyt oli näin > | _ _ . (koira on > ja itse seisoin pisteen kohdalla). Siitä ohjaus suoran esteen yli ja siitä vasemmalle, jonka takana palkka. Seuraavalla suoran esteen yli, siitä vasenhyppy ja viimeinen hyppy takaa suoraa minua kohti. Aika hyvin poika pelittää ja lukee kroppaa :)
Kentällä keppitreeniä, 2x2 tekniikalla ekaa väliä. Paikan vaihto ei vaikuttanut koiraan mitenkään, hakeutui koko ajan keppien välistä omatoimisesti, oikein hyvin. Tänään aamulla sitten omalla pihalla siirsin ekan keppivälin vinoon (kello 2 ja 8), siinäkään ei ongelmaa, hakee jo vaikeista kulmista oikeaan väliin. seuraavalla treenillä otetaan jo 2 keppiväliä mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti