7. maaliskuuta 2011

Tokoa

Tokoiltu ollaan kovasti nyt, koska Heidin kanssa saimme päähänpiston lähteä 2viikon varoitusajalla kisaamaan Vaasaan 6.3.

Rossilla on tehty aika pitkälti samoja juttuja, vaan leikitty saalisleikkejä rutkasti enemmän. Namin lisäksi palkattu myös lelulla, ja maahanmenoja tehty lelulla ja niihin onkin tullut hienosti vauhtia.

Liinu on siis tehnyt vaan tokoa. On mennyt ihan kivasti ja tavoitteena kisoissa oli saada koiran vire kohdilleen. Hain Liinun autosta vähän ennen kehän oletettua alkamista ja vire olit odella hyvä! Se oli siis ihan täpinässä ja teki kaikki ihan sata lasissa. No liikkuri sitten päätti vähän mittailla kehää ja suunnitella merkkien paikkoja ja jouduttiin odottamaan varmaan 20min kehän alkua. siinä vaiheessa koiran vireestä ei ollut enää hajuakaan. Teknisesti teki ihan ok suoritusta, seuraaminen oli ihan jäätävän hirveetä ja paikalla istumisessa oli lösähtänyt maahan noin 30sek ennen ajan loppua. Muut liikkeet ihan ok, ainakin sinne päin. 2-tulos luokkavoitolla, pisteitä 226,5, eli sen paikkaistumisen verran vaille 1-tulos. Vähän harmittaa, mutta ensi kerralla sitten haen koiran autosta suoraan kehään ja koitetaan sitten saada se virekin kohdilleen, niin kyllä ne tarvittavat pisteet sieltä tulee :)

Kokeessa oli  kolme luokkaa (alo, avo ja evl) joista Raumalaisille luokkavoitot kahdesta :) Heidi ja Jännä voittivat avoimen luokan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti