4. joulukuuta 2014

Keskiviikko ja torstai

Ke aamulla hallille tekemään Rossille flyballia ja Boltille tokoa. RKS:lle oli tullut uusi flyballboxi, piti käydä testaamassa sitä Rossin kanssa, kun ens la on taas Messarissa flyball-kisa. Eipä siinä sen kummempaa ollut :) Meidän joukkue on treennannut viime Messarin jälkeen viime keväänä 2 kertaa ja tänään (to) kerran :D Toivotaan, että "lahjattomat treenaa" toimii tässäkin!
Boltille luoksetuloon vauhtia, liikkeestä maahanmenoa ja seisomista, niihinkin nyt lelulla täpäkkyyttä. AVO-kaukoja neljästä metristä. Seuraamista, jossa olen kerrankin osannut opettaa hienon täyskäännöksen!! :) Kaikki lelupalkalla. Kivasti se tekee, mutta haluaisin enemmän vielä potkua, eli seuraavaksi tehään apparin kanssa viettitreeniä :)

Tänään oli tosiaan aamulla flyball-joukkueen treenit, ne meni tosi hyvin. Sitten tein Rossin kanssa vielä Kelpokoiran keppihaasteen.
Koira pitää lähettää pujotteluun viimeisen kepin tietämiltä ensin niin, että ohjaaja on koiran ja keppien välissä ja ilman taukoa, niin että koira on ohjaajan ja keppien välissä. Ja molemmat puolet sekä avokulma, että sulkukulma.
Tässä Rossin suoritus:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti