28. tammikuuta 2013

Viime viikko

Viime viikolla olikin hulinaa :) Itä-Suomen poijjaat Coco ja Roni omistajineen oli meillä tiistaista perjantaihin. Treenattiin porukalla agia ja tokoa, myös näyttelytreeniäkin. Lenkkeiltiin isolla porukalla ja pidettiin hauskaa. Lilolla alkoi juoksut tiistaina, joten 4 uroksen keskellä oli juoksuinen narttu, eikä meillä ollut ongelmia, kun koirien päässä on kaikki kotona :D Jesper ja Ross kertoi junnuille, miten täällä ollaan ja sitten oli laumajärjestys selvä.
Treenasin Lumin ja Rossin kanssa agia ti ja ke. Lumi oli ihmeen tahmea, mutta kyllä se tekemisen meininki sieltä sitten taas tuli. Ross oli tosi hyvä molemmissa treeneissä.
Tokossa Ross olikin sitten aika vaisu, mutta sen selitti tassussa näkyvä veri. Rossin kynsi katkesi jokin aikaa sitten, eikä näköjään ihan ollut parantunut vielä. Agissa se ei sitä näyttänyt, mutta tokossa varoi vähän tassua. Pari päivää ilman rasitusta ja kynsi on jo parantunut :)

Eilen oltiin agilitykisoissa Liedossa. Ekaksi kisasin Lumilla kolme starttia. Tosi hienot hyvän mielen radat, molemmilla oli hauskaa ja Lumi sai taas kokemusta ja varmuutta, varsinkin kisaamiseen ja vielä minun kanssa. Kaksi HYL-rataa ja yksi 5, jossa sijoitus 4. Näistä jäi kyllä niin hyvä mieli!
Rossin kanssa mielestäni aika vaikealta 2-luokan radalta 0, sijoitus 2 ja SERT. JEE! Siirto kuninkuusluokkaan :) Itse rataan en ole tyytyväinen. Koira sekoili taas kontakteilla, tippui mm. puomin alastulolta sivulle, ehti kuitenkin ottamaan kontaktin, A:lla ei mennyt alasasti :/ Loput olikin sitten mun vikaa... Minähän en melkein koskaan ohjaa koiraa takaa, koska edestä ohjaaminen tuntuu niin paljon paremmalta ja sujuvammalta. En siis ole treenannutkaan pitkään aikaan esim takaaleikkausta ja pieleenhän se meni. Koira pyörähti väärään suuntaan ja siitä kuitenkin sain pelastettua oikealle esteelle. Sellanen kalastettu nolla, mutta nyt aletaankin sitten kunnolla keräämään kokemusta ja tulosta tulee, kun tulee :) Epiksiin menen treenaamaan noita kontakteja, treeneissä ne kun sujuu ongelmitta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti