9. tammikuuta 2013

Toko treenilöt

Eilen oltiin hallilla treenaamassa Tiinan ja Saagan kanssa. Olipas kiva kun Saaga ja Dobberi-Neiti Lola tuli meidän treenitiimiin :) Uudenlaista haastetta!

Rossin ja Lumin kanssa paikallamakuut piilossa. Kerran Ross vaihtoi lonkalle, kävin korjaamassa. Sitten se väläytteli mieskuukautisia, ja kun palattiin koirien luo, se joko varasti liikkeelle tai väisti(!?!?) minua ja meni lonkalle ja pää maahan. Pyörisin sitten sen ympärilla ja kun oli kauniisti, vapautin palkalle. Päälle vielä ihan ihka ensimmäiset paikalla istumiset, aika 30sek ja vapautus palkalle, sehän meni hyvin :)
Toisessa setissä tein seuraamista, käännöksiä, sivuaskelia, peruuttamista ja sivulletuloja. Vasemmalle käännökset oli ihan huippuja, kun vaihdoin itse tyyliä ja teen käännöksen kahdella askeleella. Sivuaskeleetkin valmiita, peruuttaminen menee hitaassa vauhdissa, opetellaan sitä lisää :) Testasin jäävät myös. Istuminen tosi nopea ja varma, maahanmenossa meni pylly ensin maahan? Pieni tekniikka muistutus ja nyt meni hyvin, haluan sen kyllä nopeammaksi.
Kolmannessa setissä ruutua lyhyeltä matkalta, joka sivulta. Eli ruudun hahmottamista ja sen hakemista. En mitenkään auttanut koiraa, vaan lähetin suoraan ruutuun ja sinnehän se upposi ja jäi seisomaan keskelle ruutua! Joka sivulta muutama toisto. Kolmannelta sivulta hahmotti vasta kolmannella lähetyksellä, mutta en halunnut auttaa sitä, kun se aina hoksaa paremmin kun saa itse miettiä. Tosi hyvin! Ensi kerralla taas matkaa sitten lisää :) Sitten otin kaksi ihan perusnoutoa ja JEEE, ei edelleenkään hyökännyt kapulan kimppuun vaan jarrutti nätisti ennen!

 Mieskuukautiset siis jäi heti alussa unholaan ja treenit onnistui oikein hyvin, meillä oli kivaa ja jäi hyvä mieli <3 Kyllä iloiset ja mukavat treenikaverit on se harrastamisen pohja, ilman niitä menee liian totiseksi :D

Piian ja Nettan kanssa oltiin aamulenkillä tänään, kun he olivat meillä yötä. Kaunis talvipäivä ja saatiin niin ihania kuvia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti