27. toukokuuta 2014

Vaasan kisat ja treenejä

Vaasan agikisat oli melko mielenkiintoiset. Siellä tuuli jopa 17m/s, eikä esteet pysyneet pystyssä. Eka rata oli meille hyl, mutta kun muutamia koiria putosi puomilta tuulen takia, oli puomi pakko poistaa kesken A-kisan ja radan suoritti kaikki sitten uudestaan. Tästä meille tuli sitten nolla!!! :) Sijoitus oli 4. Kaksi muuta rataa oli myös todella hyviä, nyt on selvästi palattu omalle tasolle. Toiselta 15 ja toiselta hyl.

Seuraavana päivänä olikin Marko Mäkelän koulutus taas ja sielläkin meni hyvin! Iralla ja Markusellakin luisti ja tekivät hienosti vaikeitakin ohjauksia :)

Maanantaina oli Tarun vetämät aksatreenit, jossa rata heidän Nextarilta, jossa tehtiin sokkareita ja viskileikkauksia. Ihan superkiva rata ja nyt tajusin vihdoin, miten se viski oikeesti tehdään!

Keskiviikkona hakuiltiin, Liinulle 12pistoa, joista 3:lla maalimies, viimeisellä irtorulla, muut oli suorapalkkoja. Nyt meni todella hyvin ja hakukokeet katsottiin kalenteriin valmiiksi ;D Bolt oli taas makkaraa syömässä ja lähtee jo maalimiehen passivoiduttua seuraavalle ihan itse :)

Lauantaina oli Juha Oreniuksen koulutus ja saatiin kehuja, että ollaan kehitytty! Se menikin kyllä hyvin (sekin) ja on niin kivaa, kun koira kestää ennakoinnit yms, niin mun tarvii vaan huolehtia omasta sijainnista, vaikka koira on nopea, niin mulle ei tule kiire, kun voin ennakoida niin vahvasti.

Eilen oli sitten Topin vetämät treenit, tosi kiva ja sopivan haasteellinen rata. Mentiin se muutaman kerran nollana läpi, hiottiin muutama juttu ja lopetettiin :) Nyt on itseluottamus kohdillaan, niin mulla kuin koiralla, jes!!!

Tokoa ollaan tehty aina välillä. Merkissä palasin taaksepäin ja palautettiin mieleen, se että sielä merkin takana ollaan suorassa. Ohjatussa taaksepäin, että merkiltä lähdetään ensin sivullepäin, ei suoraan taakse keskimmäiselle kapulalle. Ruudussa tehty paikkaa, kaukoja takajalat laudalla. Tänään sitten kokeenomainen kenraali. Paikallaolot hyvät. Seuraaminen hyvä, zeta (i-s-m) hyvä, luoksetulossa nousi istumaan, kun kävelin pois - toisella kerralla hyvä. Ruutu hyvä. Tauon jälkeen ohjattu, muuten hyvä, mutta haukahti kerran merkiltä lähtiessään. Metallihyppynouto hyvä. Tunnarissa otti heti oman, mutta tarkisteli kauan ennen kuin toi sen. Kaukot hyvät. Otettiin lopuksi tunnari uusiksi ja nyt se oli täydellinen. 29.5 ja 4.6 on tokokokeet, katotaan kui meijän käy :)
Iralle alokasluokan kokeenomainen, palkka kahden liikkeen välein. Ihan ok, ei se nyt varmaa suorittamista ole, mutta näillä mennään.
Liinulle voimaa pk-esteisiin. Ikea-pallo esteen taa ja hetsauksella yli. Tosi hyvin meni! Lopuksi eteenmeno aamuruualle, täydellistä :)
Bolt on tehnyt sivulletuloja, kaikkia jääviä, eteentuloa, seuraamisen tarjoamista ja vauhtiluoksetuloa :) Hienosti pentunen tekee <3 Bolt on myös tehnyt muutaman aksatreenin. Yhdella "hypyllä" vastaanottoa, lähettämistä ja kuljettamista. Seuraavassa treenissä sama ensin putkella ja sitten kahdella esteellä (putki-hyppy). Siivekkeen kierron tarjoamista ja se sujuu jo hyvin. Ollaan myös tehty paikallaistumista, jotta jossain vaiheessa osaa odottaa esteen takana, enkä tarvii apuohjaajaa :) Bolt osaa myös jo näyttelyseisomisen ;D

Kerrankin tuli sellanen "kaikki onnistuu"-päivitys :) Toivottavasti se teema jatkuu kisoissakin!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti