16. huhtikuuta 2014

Tiistai ja keskiviikko

Eilen olin serkkuni ja hänen malin ja sakemannin kanssa tottistelemassa. Hain Lumin mukaan ja tein sille keppitreenin, kun Tiina oli kuumeessa.
Omille koirille tottista.
Liinun kanssa hiukan seuraamista, ja yllätyksekseni lähti edistämään VAIN kerran, eli tuo asia on kyllä hyvällä mallilla. Sitten luoksetulon viimeistä kahta metriä ja nopeutta loppuasentoon. Ellu piti valjaissa ja liinassa Liinua ja minä hetsasin, sitten parin metrin päässä koirasta pyysin "Tule!" ja lelupalkka heti kun tulee eteen istumaan. Hyvin tästä lähti nopeutumaankin ja tuli voimakkaammaksi. Sitten tasamaanouto ja estenouto. Ei ollut voimaa noudoissa tänään, mutta teknisesti hyvät! Estenoudossa vauhti ei riittänyt edes kapulan kanssa yli menoon, mutta menin sitten kirittäjäksi viereen ja sitten onnistui :D
Rossille seuraamista, joka oli hyvää. Kaikki pk-voi luokan jäävät ja luoksetulot. Jäävät oli tosi nopeat ja luoksetulot voimakkaat ihan loppuun saakka. Maahan menossa nousi istumaan kun olin juossut puolet matkasta, mutta meni takaisin maate, kun sanoin "oho". Sitten hyppynouto ja estenouto, josta sai tulla suoraan leluun, kun tuli kapulan kanssa esteen yli. 2kg kapulalla nostoja eteen. Tämä on vaikeaa Rossille, mutta nyt tuli tosi hyviä toistoja ja toi kapulaa lopuksi jo pidemmään matkan päästäkin pudottamatta kauplaa :)

Tänään aksaa Helin ja Tiinan kanssa. Radaksi Miia Laamasen rata. JA MITÄ SATTUIKAAN - EKALLA YRITYKSELLÄ NOLLA!!! Vitsi miten voi tulla hyvä fiilis onnistumisesta tämän kaiken jälkeen! Vaikkakin vaan treeneissä, mutta kuitenkin! Puomin ja A:n kontaktit on sellaiset, jotka on mun mielestä todella hyvät, tuollaisiin siis pyritään, tiedätte vaan kun täällä valitan että ei ollut hyvät tai oli hyvät. Keinulla otti kontaktin, mutta varasti, joten otin uusiksi (kisoissa uusiminen tietty olisi hyl, mutta nyt se oli meille nolla, kun kerran ei tehnyt kontaktivirhettä :D). Näillä eväillä pe ja la kisaamaan Rovaniemelle!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti