25. toukokuuta 2011

Tampereella

Kävin Tampereella Sarin hellässä hoivassa hakemassa hakuiluun vinkki-päivitystä :) Liinulle 150metrin rata vaikeassa maastossa (yhtään ei nähnyt missä koira menee), 3 maalimiestä. Ekaan etukulmaan lähetys kiintorullalla (sen piti nostaa maalimies heti siitä), koira tulee ekalta pistolta tyhjältä pois ok, lähetin uudestaan ja tulee rulla suussa ja vie näytölle jonnekin ihan hukkaan. PRKL! No kolmannella lähetyksellä, nosti oikeasti sen maalimiehen ja loppurata mentiin irtorullalla. Koira teki muuten hyvää työtä, hyviä pistoja (mitä nyt näki) ja ilmasut todella hyviä. Ohjaaja sai neuvoksi vähän kattella tarkemmin mistä sitä koiraa lähettelee :)
Rossille 6 tuulitreeniä, joista ekat 2 meni täysin haahuiluksi ja sitten vasta tajusi, että Tampereen metsässäkin voi käyttää nenää :) Lisää siis tuulitreeniä vielä risteilyn ohella.

Sarin kanssa vielä tottisteltiin illan päätteksi. Olin ihan kateudesta vihreä, kun Sari teki Kurtin kanssa tottista, siis vau :) En ole vähään aikaan nähnyt niin hienoja jääviä kellään!!! Ja kaikki muutkin, noudot, seuraaminen, eteenmeno........ Sitten vaan äkkiä kysymään miten saan ne Rossillekin opetettua tuollaisiksi :) Saatiinkin ihan sikana uusia neuvoja, ja heti tänään menen Rossin kanssa kentälle niitä tekemään. Tehtiin me jo eilenkin Sarin silmän alla alkuun, että en mokaa. Tuntui tosi hyvälle pentunen uusien juttujen kanssa! Muutama juttu palkkauksestakin tuli, kerrankin joku katsoo perään ja kommentoi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti