10. elokuuta 2011

Reeniä , reeniä :)

Liinulle edelleen tehty aksassa suht lyhyttä rataa, ja edelleen hypyt paremmassa kuosissa kuin ikinä. Toki niitä vielä tippuu, mutta NIIN paljon vähemmän kuin ennen. Ja toisella toistolla korjaa hypyn, jonka ekalla pudotti.
Rossi osaa nyt myös jaakotuksen. Eilen tehtiin Marjon luona ennakoivaa valssia ja jaakotusta, niin että putkelta esteelle johon ohjaustehtiin ja palattiin samaan putkeen. Esteen takana myös houkutin putki, jonne ei saanut mennä. Jaakotuksessa Ross lähti kerran hypyltä putkeen, eikä kääntynyt, mutta se oli kyllä itseltä sellainen roiskasu, että ei ihme ;)

Liinulle Ellu teki eilen 700m jäljen, jälki oli noin 45min vanha ja 6 keppiä, 20m näköjana. Jana oli edelleen huono ja vaisu, mutta itse jälki hipoi jo täydellisyyttä :) 700m jälkeen meni 20min, kepeistä nousi 6/6!!!
Rossille on tehty 2 40metrin jälkeä. askelia olen alkanut muutaa pikkuhiljaa, nyt askeleet on normiasennossa, mutta vielä n.2cm päästä toisistaan. Jäljillä ei mitään ongelmaa. Viimeisimmässä jäljessä oli loiva kulmakin ja sekin meni oikein hyvin!

Maanantaina tottiksessa otin Liinulla henkilöryhmää, luoksetuloa, PK-kaavion ekaa suoraa laukauksilla ja yhden eteenmenon. Kaikki meni oikein hyvin, ihana keskittyä pelkkään tottikseen eikä tokoon myös :) Rossille ekassa setissä sivulletuloa, yhden askeleen seuraamista pallo kainalossa (magneettipallo), kapulantuontia ja luoksetuloa. Toisessa setissä pelkkää vietinnostoa liinan päässä.
Tänään kotona aamulla Rossin kanssa tokoa. Harjoiteltiin merkillemenoa, joka menee jo paremmin. Hakeutuu itse merkin taakse, välillä palkkaan pallolla ja välillä namilla paikaa vahvistaen. Sitten tehtiin AVO-kaukoja n metrin etäisyydeltä. Menee tosi hyvin, täytyy vaan muistaa ettei tee liian montaa toistoa. Perusasennon paikan hakemista: Otin koiran sivulle ja lähdin pyörimään paikallani vasemmalle, koiraa hakee paikkaa koko ajan uudestaan -> tästä palkka. Käyttää takapäätä ja paremmin :)

Illalla vielä RKS:n aksatreeneihin molempien kanssa....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti